ІНДИВІДУАЛЬНЕ НАВЧАННЯ
ВІД ОЛЕСІ ГОЛУМБІВСЬКОЇ







ЩО ЗДОБУДЕТЕ?
Базові знання в цукровій або вафельній флористиці: правильне формування, фарбування квітів, складання в композицію
Повну консультацію щодо придбання якісних інструментів і матеріалів індивідуально розроблені шаблони для пелюсток і листків
Демонстрація виготовлення цукрової пасти
ПІДТРИМКА. Після занять ви завжди можете звернутися за підтримко та порадами, що допоможе вам продовжувати розвиватися в роботі з квітами
ПЕРЕВАГИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАННЯ
(ЖИВОГО АБО ОНЛАЙН)
УВАГА
Вся увага майстра приділяється одній учениці
Місце і час
Проведення живого заняття на території учениці (Київ і область)
обирайте
Самостійно обирайте дні, час занять, види квітів і техніку
Онлайн
Можливість навчання з будь-якої точки світу в комфортному для вас ритмі
Розширюйте свої знання та можливості!
Квіти в кондитерський справі – класика, яка завжди привертатимете увагу і захопливі погляди!
ДЛя КОГО ПІДХОДИТЬ?
Навчаю як початківців, так і кондитерів, які мають досвід, але хочуть покращити свої навички.
Проведення занять за індивідуальним запитом для працівників кондитерських цехів в міні-групах по Україні.
Вартість навчання обговорюється індивідуально по кожному окремому запиту.
РОБОТИ УЧНІВ
Дуже вдячна всім, що ділитесь своїми роботами!













ВІДГУКИ УЧНІВ
Я пишаюсь, що стала провідником у всесвіт квітів багатьом талановитим дівчатам.




















НАВЧАННЯ
Ви можете обрати для себе комфортний формат навчання
ІНДИВІДУАЛЬНЕ НАВЧАННЯ
Індивідуальні заняття по цукровій і вафельній флористиці дозволяють налаштувати програму занять під ваші конкретні потреби. Це комунікація у зручний для вас час, більш глибоке вивчення основ виготовлення квітів та складання композицій. Також обов'язкова моя підтримка після занять.
ВІДЕОУРОКИ
Записи відеоуроків по виготовленню квітів з цукрової пасти та вафельного паперу з доступом назавжди.
МАЙСТЕР-КЛАС
По моїм програмам я провела більш ніж 300 майтер-класів. На заняттях учні отримують практичні навички по виготовленню квітів, ягід, листків. Вивчаються основи роботи з вайнерами, харчовими барвниками, правильне складання гілок, виготовлення цукрової пасти.